HATAY / ANTAKYA - Saraycık İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Kalite Takip Sistemi kapsamında okulumuz bünyesinde, okul idaresi önderliğinde Akademik Takip Komisyonu oluşturulmuştur.

Kas

İmam hatip okullarının vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında okul içi faaliyetler

Kas

Okul çevremizin ekonomik, sosyal, kültürel ve coğrafi özellikleri dikkate alınarak, öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda, öğretmenler kurulu kararıyla öğrenci kulüpleri kurulmuştur.

May

Okulumuzda Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün yürütmüş olduğu proje kapsamında ''Yeni Nesil Sorular ve Soru Hazırlama Teknikleri'' konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Peygamber Efendimiz ''insan odaklı'' bir eğitim sistemini benimsemiş ve adeta sıfırdan başlayarak bir toplumu yeniden şekillendirmiştir. Bizler de tabiri caize eğitim krizleri yaşadığımız şu asrımızda, fen ve teknolojinin her türlü imkânından istifade ve nebevi metoda uygun olarak, insan odaklı bir yaklaşımla bu krizi aşmaya muvaffak olabiliriz.

COVİD-19 SÜRECİNDE EĞİTİM-ÖĞRETİMİ ETKİLEYEN GÜNCEL SORUNLAR

Güvenli İnternet Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması Semineri